Op deze pagina: Lidmaatschap, inschrijven en opzeggen.

TOERTOCHTEN

De volwassen groep van MTB Twiske rijdt regelmatig gezamenlijk een toertocht. We sluiten aan bij een georganiseerde toertocht of we spreken af om een leuke route te rijden. Meestal in de regio Noord-Holland/Utrecht maar soms ook daarbuiten. De communicatie gaat via een aparte app waarin we de kalender met geplande ritten beschikbaar maken.
We plannen regelmatig ritten waarbij afstand en tempo zijn afgestemd op beginners. Afhankelijk van de locatie van start- en eindpunt streven we ernaar om elke rit af te sluiten met een drankje. De kosten daarvan verrekenen we via een tikkie (rekening/deelnemers).

Een keertje meefietsen? Neem een kijkje in onze kalender met ritten die we binnenkort willen gaan rijden via: https://cyqlapp.app.link/ItsoFOhqJCb
Via deze app kun je lid worden van de MTB Twiske groep, de ritten bekijken, communiceren en aangeven dat je mee wilt rijden met één van de ritten.

Cyql

download-apple  AndroidDownload

Heb je vragen, opmerkingen of weet jij een leuke tocht die waar we aan mee moeten doen? Mail dan aan toertocht@mtb-twiske.nl

OP DE PLANNING