Op deze pagina: Lidmaatschap, inschrijven en opzeggen.

Lid worden

Basislidmaatschap:

Iedereen die lid wordt van onze vereniging betaalt voor het basislidmaatschap €49,50 (tarief vanaf 1 januari 2023) per kalenderjaar. Van dit bedrag worden onder andere het KNWU lidmaatschap en de verenigingskosten betaald.

Dit basislidmaatschap is zonder trainingen. De kosten voor de trainingen zoals hieronder vermeld komen dus bovenop de kosten voor het basislidmaatschap.

Jeugdtrainingen:

Voor de jeugd zijn er 2 mogelijkheden om trainingen te volgen:

  • Jeugd Kalenderjaar Zaterdag (JKZ); bestemd voor jeugdleden die een heel kalenderjaar* mee willen doen aan de training op de zaterdagochtend. De kosten bedragen €45,- per kalenderjaar.
  • Jeugd Seizoen Zaterdag (JSZ); bestemd voor jeugdleden die in de zomertijd* (1 april tot 31 oktober) mee willen doen aan de training op de zaterdagochtend. De kosten bedragen €30,- per seizoen.

Naast de zaterdagtraining beiden wij, in de zomermaanden, extra conditietrainingen (20x) aan op de woensdagavond van 19.00 tot 20.00 uur. Voor deze trainingen kun je je apart inschrijven (en betalen) wanneer deze starten. De kosten hiervoor zijn €30,-.

*Tijdens schoolvakanties zijn er geen trainingen

Volwassenentrainingen:

Voor de volwassenen bieden we de onderstaande mogelijkheid voor trainingen:

  • Seizoentraining (VWN); bestemd voor volwassenen die in de zomertijd* (1 april tot 31 oktober) mee willen doen aan de trainingen op de donderdagavond of zaterdagochtend. De kosten bedragen €40,- per seizoen.

 

Contributie betalen jeugd

Jeugdleden betalen altijd de gehele basislidmaatschap kosten. De trainingskosten zijn afhankelijk van het moment van inschrijven

Trainingskosten op basis van moment inschrijving:

  • eerste kwartaal: trainingen (€45,-)
  • tweede kwartaal: trainingen (€33,75)
  • derde kwartaal: trainingen (€22,50)
  • vierde kwartaal: trainingen €11,25)
  • Seizoen (o.a schaatsers) 1 april tot 31 oktober: trainingen (€30,-)

Contributie betalen volwassenen

Volwassenen worden lid voor een heel kalenderjaar en trainen 20x per jaar.

Automatische incasso

MTB-Twiske maakt gebruik van de automatische incasso. Zonder tegenbericht wordt je lidmaatschap aan het eind van het jaar automatisch verlengd. De contributie wordt elk jaar in de 1e week van januari geïncasseerd. ± 3 weken voor de automatische incasso sturen wij een e-mail om je te herinneren aan de incasso. Mocht je het lidmaatschap niet willen voortzetten dan kun je je via een link in de e-mail uitschrijven.

Het is niet mogelijk om gemiste trainingen op een ander moment in te halen of hiervoor restitutie te ontvangen.

Volwassenen kunnen alleen inschrijven op uitnodiging.
Weer weten? Stuur een e-mail aan volwassenentraining@mtb-twiske.nl


 

Opzeggen lidmaatschap:

Het kan zijn dat je kind of jijzelf op een gegeven moment wilt stoppen met de mountainbike trainingen. Dan moet je je lidmaatschap opzeggen, dit doe je door een e-mail te sturen aan info@mtb-twiske.nl onder vermelding van je naam (en van je kind i.v.t.). Het lidmaatschap blijft dan doorlopen tot en met aan 31 december van het lopende jaar. Er wordt geen restitutie verleend.